Termeni si conditii
    www.npa.ro , denumit în continuare “site”, “site-ul”, este proprietatea exclusivă a entităţii juridice NPA Laborator Analize Medicale S.R.L., denumită în continuare “Proprietar”.

Titularul deţine toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile asupra bazelor de date, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Site-ul prezintă serviciile oferite, informaţii medicale realizate de personal cu studii medicale şi o secțiune online de verificare a rezultatelor medicale.

Vizitatorii pot completa formularele puse de dispoziție de către Proprietar si pot adresa solicitări, inclusiv pot cere informaţii suplimentare cu privire la serviciile oferite şi pot formula sugestii sau reclamaţii.

Accesul utilizatorilor la cont necesită înregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail, telefon precum și numele, prenumele.

Pentru transmiterea comunicărilor prin care Proprietarul intenționează să vă țină la curent prin trimiterea de newslettere, notificari push sau sms, informații utile și activitatea Proprietarului trebuie sa aveți in vedere ca se prelucrează și date de urmarire, de ex. adresă IP, link-uri accesate, click-uri, etc, date pe baza cărora Proprietarul analizează eficiența comunicărilor transmise, precum și relevanța acestor comunicări față de utilizatorii serviciului.

Pentru a opta să fii ținut la curent cu noutățile, informațiile, comunicările și activitatea Proprietarului, utilizatorul trebuie să:

1. fie de acord cu prezentul document care reprezintă Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului si să ia la cunoștiință Politica de Confidențialitate în cadrul căreia sunt detaliate scopurile și modalitățile în care îi sunt prelucrate datele cu caracter personal
    2. să își dea acordul de a primi comunicările amintite mai sus. Dacă ulterior utilizatorul dorește să-și retragă acordul și să nu mai primească comunicări de marketing din partea Proprietarului, acesta are posibilitatea să se dezaboneze din e-mail-ul primit, prin accesarea link-ului de dezabonare de la finalul e-mail-ului.

Pentru accesarea site-ului online de verificare a rezultatelor medicale va fi necesar contul pacientului și o parolă. Vă recomandăm să protejaţi şi să nu dezvăluiţi nimănui această parolă. Proprietarul nu va cere niciodată parola prin nici un mijloc, cum ar fi e-mail-ul, telefonic, sms etc.

Proprietarul nu este și nu va fi legal responsabil în niciun caz şi pentru nici o descriere eronată a informaţiilor prezentate în site. Pentru a afla informaţii detaliate şi complete despre serviciile puse la dispoziţie de Proprietar, puteţi să vă adresaţi reprezentanţilor acestora fie telefonic, fie în scris, utilizând datele de contact puse la dispoziţie de către Proprietar, la secţiunea de contact dedicată.

Totodată, Proprietarul nu este responsabil în nicio măsură de conţinutul furnizat de terţe persoane, cum ar fi de exemplu conţinutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă, de către orice persoană, fără a menţiona sursa prin link direct către aceasta.

Proprietarul îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment, porţiuni ale conţinutului site-ului.

Anumite părți ale conţinutului publicat pe site pot să fie furnizate de către terţe persoane cu care site-ul are relaţii contractuale în acest sens iar site-ul nu este responsabil în nicio măsură asupra conţinutului furnizat de catre acestea.

Confidenţialitatea şi securitatea datelor personale

In calitate de operator de date, direct sau prin împuterniciții săi, NPA Laborator Analize Medicale S.R.L. prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu principiile și legislația aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru mai multe detalii vă puteți adresa personalului de la recepție sau ne puteți contacta la adresa de e-mail dpo@npa.ro.

Sugestii şi reclamaţii

Reclamaţiile sau orice fel de sesizări ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului Proprietarului sunt luate în considerare numai în baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisă în format electronic, completând formularul pus la dispozitie pe pagina de contact, urmând să primiţi un răspuns în termenul prevăzut de lege.

Reclamaţia va trebui să cuprindă numele, numarul de telefon şi adresa de e-mail.

Ultima actualizare: 01.02.2021